timmerman-vacature

Vacatures timmerman » voor nieuwbouw en renovatie!

vacature timmerman

Nu de markt weer aantrekt en er vele woningen nieuw worden opgeleverd, zijn er weer vele vacatures in de bouw. Vacatures voor timmermannen springen eruit: die zijn overal nodig. Bij de bouw, bij aannemersbedrijven, bij gespecialiseerde timmerbedrijven, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat: als het met hout maken heeft maken heeft zijn er timmermannen bij. Zoekt u een baan als timmerman? Bekijk dan direct al onze vacatures in de bouw!

Waar werken timmermannen?

Zoals gezegd: je kunt ze overal vinden. Ze werken in de nieuwbouw, verbouw of renovatie van woningen of bedrijfspanden. Aan de hand van een tekening of bestek maken ze houtconstructies, maar ook funderingen en betonwerken. Ze timmeren daken, hangen ramen en deuren af, maar ze werken ook samen met metselaars en schilders. Timmermannen werken niet alleen met handgereedschap, maar ook met elektronische gereedschappen. Een timmerman kan zelfstandig tekeningen lezen, gaat goed om met zijn timmergereedschap en kan goed samenwerken. Verder heeft een timmerman een uitgebreide materialenkennis. De timmerman heeft een veelzijdig vak en werkt zelfstandig, of via een aannemer.

Payrollen als timmerman?

Ook dat kan! Als ZZP’er of als freelancer kunt u heel goed payrollen. Door te gaan payrollen kunt u zich focussen op uw kerntaken en andere taken aan het payrollbedrijf overlaten. Denk aan de administratieve taken en het debiteurenbeheer. U blijft een ZZP’er, regelt zelf de opdrachten, voor wanneer en wat u ervoor wilt verdienen. De payroll organisatie doet de rest. Zij regelen de administratie, de facturatie en ze betalen het samen overeengekomen loon uit, per week of vierwekelijks.

Voordelen van payrollen als timmerman

Er zitten vele voordelen aan, als u als ZZP’er besluit te gaan payrollen. Denkt u aan:

• Geen administratieve lasten;
• Geen debiteurenbeheer;
• Pensioensopbouw;
• Geen VAR-verklaring of modelovereenkomst Belastingdienst;
• U bent verzekerd tegen werkeloosheid (WW), ziekte (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA);
• Wekelijkse of vierwekelijkse betaling;
• U kunt zich helemaal richten op uw vak.

Deze payrollservices vormen slechts een deel van de oplossing van het probleem van de vele vacatures voor timmerman. Neemt contact op met een gecertificeerd payrollbedrijf, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Over de auteur


admin

admin

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*